Όλοι θα θυμάστε πριν καμιά δεκαετία τον πυρετό με τα αντικολλητικά τηγάνια. Κατηγορίες ότι το τεφλόν είναι καρκινογόνο και μπλα μπλα μπλα. Πλέον το θέμα έχει κοπάσει και η συντριπτική πλειοψηφία των σκευών μαγειρικής είναι πλέον αντικολλητικά. Τότε βέβαια πολλοί δώσανε πόδι στα τεφλόν.
via myphone forum http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377527&goto=newpost
Σε έρευνες διάβασα ότι το τεφλόν είναι επικίνδυνο σε θερμοκρασίες από 400 βαθμούς και πάνω. Ενώ ασφαλώς πωλούνται παντού και έρευνες έχουν αποφανθεί ότι είναι ασφαλή για την υγεία. Αλλά άλλες έρευνες ισχυρίζονται ότι κατά το μαγείρεμα παράγονται 15 καρκινογόνες ουσίες.
Τελικά που κατέληξε το θέμα; Εσείς τι νομίζετε;
Αφορμή κάτι κατσαρολικά που πήρα και κάτι άρθρα που έπεσα τυχαία.
via myphone forum http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377527&goto=newpost
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire